Aflat în spatele gratiilor, Alex Bodi a pregătit o mișcare interesantă și se pare că nu vrea să zăbovească prea mult în închisoare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu a cerut eliberarea din arestul preventiv, însă a cerut „contestarea măsurii asiguratorii”.

Alex Bodi a cerut „contestarea măsurii asiguratorii”, din spatele gratiilor. Acest articol de referă la ”restituirea bunurilor și restabilirea situației anterioare săvârșirii infracțiunii” și arată că ”suspectul ori inculpatul sau orice altă persoană interesată poate face contestație, în termen de 3 zile de la data comunicării ordonanței de luare a măsurii sau de la data aducerii la îndeplinire a acesteia”.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, cererea lui Alex Bodi a fost făcută la Tribunalul Dolj, acolo unde afaceristul din Mediaș se află în arest preventiv pentru 30 de zile, însă nu se știe la ce fel de bunuri se referă Alex Bodi.

În ziua în care a fost săltat de mascați, de acasă de la Alex Bodi s-au ridicat mai multe obiecte electronice, cel mai probabil pentru investigații și percheziții informatice.

Alex Bodi și-a scos vila la vânzare

Alex Bodi deține o vilă în Mediaș și una în Pipera, imobilul din care a fost ridicat miercurea trecută de trupele speciale și dus la DIICOT pentru audieri. Afaceristul mai are o casă luxoasă și în Monte Carlo, pentru care ar fi achitat aproximativ două milioane de euro.

Se pare, însă, că Alex Bodi și-a scos casa din Pipera la vânzare. Afaceristul cere nici mai mult, nici mai puțin de 795.000 de euro pe casa somptuoasă în stil mediteranean. Vila are 5 camere, o bucătărie, 3 băi, 3 balcoane, 3 terase, un dressing, piscină exterioară, foișor și un garaj cu 6 locuri de parcare. Casa, cu acoperiș din țiglă metalică, a fost construită în 2019 (finalizată în 2020) și se află în zona Pipera-Tunari, pe un teren de 1.200 mp, lângă pădure.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *