Alex Bodi e milionar în euro, dar sora lui e casieră la măcelărie. Sonia a rămas văduvă în urmă cu un an și are grijă de fetița ei de câțiva anișori.

Toată lumea îl știe pe Alex Bodi, dar puțini sunt cei care o tiu pe sora lui. Sonia locuieşte de mai mulţi ani lângă Madrid, la Alcala de Henares, acolo unde stau şi părinţii ei și ai afaceristului.

În comparație cu fratele ei, Sonia are un loc de muncă modest. Ea este este casieră la măcelăria Prados de Avila. Sonia a rămas văduvă în urmă cu un an, după ce soțul ei spaniol a murit. La înmormântare a participat și fratele ei, cu care o relație apropiată.

După moartea fulgerătoare a soțului ei, Sonia a rămas singură cu fetița ei de câțiva anișori, al cărei naș de botez este Alex Bodi. Afaceristul, însă, îi este mereu aproape și o susține necondiționat pe sora lui.

Sonia, sora lui Alex Bodi cu fetița ei

Alex Bodi, investiții de milioane de euro

Înainte de a fi arestat, Alex Bodi a parafat câteva investiții de milioane. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din localitatea lui natală.

Din câte se pare, pe lista achiziților recente realizate de afaceristul acuzat de proxenetism și trafic de persoane s-ar afla și un castel situat pe raza localității Sighișoara, pe care acesta l-ar fi cumpărat în parteneriat cu șeful și mentorul său Joseph, bărbatul cunoscut în lumea bună drept ”Prințul criptomonedelor”. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA POZEAZĂ ÎN FATĂ DE BANI GATA, DAR LUCRURILE STAU COMPLET DIFERIT. CÂȚI BANI ARE ÎN CONT IUBITA LUI ALEX BODI)

Ca urmare, anchetatorii urmează să stabilească dacă această avere colosală ar fi fost obținută ca urmare a comiterii de infracțiuni, în vederea punerii sechestrului asigurător.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *