Alex Bodi a vorbit pentru prima dată public în arest la domiciliu. Afaceristul a fost cât pe ce să izbucnească în plâns.

Alex Bodi a acordat un interviu pentru Antena Stars, iar la un moment dat, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost cât pe ce să plângă în fața camerelor de filmat. Totul s-a întâmplat în momentul în care reporterul l-a întrebat dacă a plâns în această perioadă grea din viața lui.

„Am vrut să mă descarc așa de câteva ori, dar mă gândeam că nu știi lumea cum interpretează lucrurile. Am trecut peste și chiar ă gândeam că o să fiu ok.”, a spus Alex Bodi.

Întrebat de Bianca Drăgușanu, dacă i-ar fi plăcut ca blondina să fie alături de el în această perioadă, afaceristul a spus: ”Pentru mine doamna respectivă e un subiect încheiat. Așteptări eu nu am de la nimeni. Da, cred în Dumnezeu și cred în puterea care ți-o dă când vrei să faci ceva cu adevărat. (…) Nu mai există pentru mine demult pentru că am ales drumul meu și mi-am ales persoana potrivită! , a spus Alex Bodi la Antena Stars.

„O sa zică lumea că ești invidios ca ea este în Maldive, la soare, și tu esti aici pe frig.”, i-a spus reporterul Antena Stars.

„Eu în decursul anilor am făcut lucruri pe care alții le fac doar acum. Iar eu când o să fiu bine, o să-mi trăiesc viața, pentru că pot să mi-o trăiesc cum vreau eu. Repet, fără să trebuiască să demonstrez ceva cuiva. Viața mea de la punctul în care am decis să fiu cu Daria, până la a fi arestat nu a fost nicio demonstrație.

Eu nu am cum să fiu invidios pe nimeni, sub nicio formă că e ea (n.r. Bianca Drăgușanu) sau altcineva, sub nicio formă. Fiecare își trăiește viața cum poate, fiecare face  ce poate. Eu îmi văd acum doar de interesele mele: familia, puținii prieteni și persoana iubită.”, a fost răspunsul lui Bodi.

Se căsătorește cu Daria Radionova

Vreau să mă căsătoresc. Îmi doresc o familie, vreau un copil doi dacă o vrea Dumnezeu! O să fie bine pentru că viața asta e un război. În război sunt momente în care pierzi și câștigi!”, a mai spus Alex Bodi la Antena Stars.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *