Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Daria Radionova nu cunoaște obstacole! Deși se află în arest preventiv, afaceristul i-a făcut o surpriză romantică iubitei sale. Este vorba despre un buchet personalizat de trandafiri. Emoționată și fericită de gestul partenerului ei, focoasa șatenă a împărtășit episodul fericit pe Instagram Stories.

Daria Radionova, surprinsă de gestul romantic făcut de Alex Bodi, chiar dacă este după gratii

La 27 de ani, Daria Radionova este o femeie de afaceri cunoscută și foarte iubită! Astăzi, iubitul ei a răsfățat-o cu un superb buchet de trandafiri… după cum puteți observa în poza din dreapta colajului de mai jos, darul a fost unul personalizat… florile dragostei, așa cum mai sunt cunoscuți trandafirii, sunt roz și negri, culori preferate de afacerista originară din Republica Moldova.

La scurt timp după ce comanda pe care Alex Bodi a făcut-o din celula în care stă, surpriza a ajuns la partenera sa, care s-a emoționat enorm. Ulterior, când era într-una dintre mașinile iubitului său, șatena sexy a făcut un scurt video cu florile și a publicat imaginile pe Instagram Stories. Desigur, vedeta a pus și două inimi… a ei și a lui Alex Bodi care bat pe aceeași frecvență.

Aflat după gratii, Alex Bodi i-a pregătit o surpriză romantică iubitei sale, Daria Radionova. Este vorba despre un superb buchet de trandafiri roz și negri © Facebook / Instagram / Instagram Stories
Aflat după gratii, Alex Bodi i-a pregătit o surpriză romantică iubitei sale, Daria Radionova. Este vorba despre un superb buchet de trandafiri roz și negri © Facebook / Instagram / Instagram Stories

Nu rata: Bianca Drăgușanu, așa cum rar este văzută. Fosta soție a lui Alex Bodi s-a pozat nemachiată și goală în pat…

Alex Bodi și-a asumat relația cu Daria Radionova cu câteva zile înainte să fie încătușat

Alex Bodi este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Potrivit unor surse judiciare, afaceristul din Mediaș ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, potrivit jurnaliștilor de la Agerpres.

Vezi și: În timp ce iubitul ei se află în arest, Daria Radionova își vinde hainele pe internet. Cât cere pe o geacă din piele de piton

Înainte să fie arestat preventiv alături de alte șapte persoane, controversatul om de afaceri și-a asumat relația cu Daria Radionova.

“Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu într-un interviu oferit pentru Antena Stars, înainte să fie săltat de DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembrie 2020.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *