Adrian ”Beleaua” Corduneanu din Iași s-a filmat printre pistoale și mitraliere, iar imaginile au ajuns pe Facebook! Interlopul a vrut, astfel, să trimită un mesaj! Cine este destinatarul?

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai vestiți interlopi din Moldova, s-a filmat printre pistoale și mitraliere. Totul s-a petrecut într-un magazine de arme și muniție, din străinătate, iar Corduneanu nu a ratat ocazia de a arăta cât de ușor ar putea cumpăra o armă. Poza este generoasă, putem spune, cu el lângă armele de foc fiind fotografiați și amici lui, scrie bzi.ro.

Adrian Corduneanu a făcut un live pe Facebook în timp ce era într-un magazin de arme. „Beleaua” a dat de înțeles că ar vrea să cumpere ceva de acolo, însă tranzacția nu a mai fost finalizată, cel puțin nu live. Într-un timp extrem de scurt, Adrian Corduneanu a strâns sute de aprecieri de la fanii de pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: PROBLEME PENTRU CLANUL CORDUNEANU. BOGDĂNEL, RIDICAT DE MASCAȚI DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ PACE ÎNTRE DOUĂ VIDEOCHATISTE)

Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a inspirat după liveul altui interlop

Ștefan Boncu, un apropiat al clanului interlop Corduneanu, este cercetat de Poliția din Iași pentru suspiciuni de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost dus la audieri după apariția în mediul online, făcute în centrul Iașului, Constantin Vandam și Jean Mărăraș, zis „Brăileanu”, au fost intimidați cu o sabie. (NU RATA: UNUL DINTRE LIDERII CLANULUI CORDUNEANU A FOST REȚINUT! A CERUT TAXĂ DE PROTECȚIE ÎN MONEDĂ VIRTUALĂ)

În unul dintre clipuri, se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Se observă că filmarea a fost făcută noaptea, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu’” (Jean Mărăraș). „Vandam și Jean, b… p… de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, strigă individul pe filmarea realizată în zona din fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, din Piața Unirii.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *