Andreea Bălan a plecat într-o escapadă la munte împreună cu iubitul ei Tiberiu Argint, dar și cu cumnata ei, prezentatoarea de la TVR Sonia Argint Ionescu. Artista și-a lăsat copiii cu fostul soț la ea acasă, deși în trecut a susținut că nu este un tată model.

Andreea Bălan a „evadat” la munte cu iubitul și sora acestuia. Artista ia primele lecții de schi, îndemnată fiind de noul ei partener, dar și de „cumnata”, care a susținut-o cât timp au urcat cu telescaunul. „Prima zi a ei la schi”, a scris Sonia Argint într-o postare pe instagram cu Andreea Bălan.

Andreea le-a mărturisit fanilor ei că îi este teamă și are emoții, pentru că nu a schiat niciodată până acum, însă, totodată, cântăreața părea entuziasmată de această nouă provocare din viața ei.

„Dragi tovarăși și prieteni, astăzi e o zi mare. Astăzi învăț să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină, pentru că car cască, clăpari. Nu știu să schiez, dar mi-am dorit foarte mult timp, dar n-a fost să fie. Acum o să fie, să vedem ce-o să fie… o nebunie!”, a spus Andreea Bălan pe InstaStories. (VEZI ȘI: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, o nouă dovadă de iubire. Gestul făcut de ei nu mai are nevoie de cuvinte)

Andreea Bălan a plecat la schi cu iubitul și sora lui

George Burcea, „căzut” la datorie

În timp ce Andreea Bălan trăiește aventura vieții ei la munte, George Burcea a rămas acasă la artistă să aibă grijă de fete. Actorul a postat mai multe imagini pe contul lui de socializare, în timp ce își petrece timpul în compania fiicelor sale, Clara și Ella. (VEZI ȘI: Războiul continuă. George Burcea și Andreea Bălan au avut prima înfățișare în fața judecătorilor în procesul de divorț)

George Burcea a venit la Andreea Bălan acasă să stea cu fetele

Andreea Bălan nu-i permite lui George Burcea să ia fetele la el acasă

Andreea Bălan i-a impus lui George Burcea câteva reguli după despărțire. Actorul s-ar părea că nu are voie să-și vadă fiicele decât acasă la artistă și numai în lipsa acesteia. Motiv pentru care el le vizitează, în mod special, atunci când Andreea pleacă în „deplasare” cu iubitul.

„Andreea a declarat ca George nu dorește să viziteze fetele mai mult de 1 dată pe săptămână. Adevărul este altul. El ne-a spus nouă altceva. Chiar s-a supărat foarte tare, că era foarte afectat de cele întâmplate. Nouă ne-a spus punctual toate situațiile”, au declarat surse apropiate, pentru FANATIK.

„1. Merg în fiecare weekend la ele. Le gătesc, mă joc, mă plimb, dorm la amiaza și le fac baie seara.

2. I-am cerut fetele și la mine la apartament, dar nu dorește să mi le dea “până când instanță nu decide, nu ți le dau”3. Ea este cea care cere custodie exclusiva și care mi-a pus condiții acum câteva luni că nu am voie să stau cu fetele decât sub supravegherea ei sau a mamei ei și acum tot ea spune că nu vreau fetele..?;))Spune că sta 99% din timp cu fetele, dar în același timp spune că are 2 bone și maica-să plus eu în weekend. Unde-i procentul? I-am cerut să mergem împreună cu fetele undeva, dar nici până astăzi nu a dorit acest lucru”, a fost mărturia făcută de George Burcea apropiaților. (VEZI ȘI: Ce făcea Andreea Bălan în timp ce George Burcea și Viviana Sposub s-au reîntâlnit și și-au dat frâu sentimentelor | FOTO)

Declarațiile Andreei Bălan de la Antena 1

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv trebuie să fac în timpul zilei, pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan.

După această declarație, tot ea a fost cea care a zis că are ajutor full time. Astfel, Andreea Bălan s-a contrazis singură în declarații, mizând pe faptul că va fi văzută ca o mamă care își crește singură exclusiv cei doi copii fără tată. „Mă ajută mama. Mama s-a mutat la mine și este tot timpul. Ea se ocupă să le facă ciorbică, să le facă meniul, să mănânce bine și sănătos. Apoi o avem pe Flori, prima bonă, de când s-a născut Ella, care vine de la 08:00 la 15:00 și avem apoi o prietenă bună, Eli, care vine de la 15:00 la 19:00, iar de la 19:00 sunt eu cu mama. (…) Weekendurile împreună, bineînțeles. Astă-vară am încercat [să meargă] la munte, la mare. Am făcut tot felul de activități ca să-și trăiască copilăria din plin”, a mărturisit artista.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *