Maneliștii nu au întotdeauna cel mai ușor job, așa că pe lângă petrecerile cu fast la care sunt chemați să cânte, artiștii mai trebuie să onoreze evenimente precum un priveghi sau o înmormântare.

Adrian Minune a susținut un altfel de recital, lângă sicriul mamei unui temut interlop. Manelistul a primit câte o bancnotă de 200 de lei pentru fiecare dedicație pe care a făcut-o. Îmbrăcat gros, în haine închise la culoare, Adi Minune a cântat melodie după melodie, toate de jale, pentru mama lui Kany Spoitoru, pe numele său adevărat Florin Avram.

Totul s-a întâmplat luni, iar Adrian Minune a cântat toată noaptea, la rece, melodii pentru mama interlopului. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, deși lui Adi Minune îi place să facă dedicații, de această dată lucrurile au stat diferit.

Manelistul a pomenit extrem de rar numele unor persoane, iar acest lucru s-a întâmplat la cererea fiului defunctei, mai notează sursa citată.

Kany Spoitoru l-a bătut pe Tzancă Uraganu

La Acces Direct, Tzancă Uraganu a povestit că interlopul Kany Spoitorul i-a cerut o sumă de bani și de aici până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un singur pas.

“A vrut să-i dau niște bani, iar eu nu m-am supus. Cunosc genul acesta de oameni care, când văd că un solist primește mulți bani din dedicații, trimit pe cineva sau cer chiar ei bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Am depus plângere”, a povestit Tzancă Uraganul la “Acces Direct”. Pe atunci s-a implicat și Dorel Spoitoru, tatăl lui Kany, care, într-o postare pe rețelele sociale, i-a transmis lăutarului Tzancă Uraganu: “Dacă vreau, te trezești cu cinci mașini după tine! Tu ești bogat, ești lăutar, vrei să fii și șmecher acum?”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *