Dezvăluirile sunt făcute de Denis Petcu, vloggerul care a fost bătut, în urmă cu trei ani, chiar de fiul celebrului manelist Nicolae Guță. Cei doi erau buni prieteni, însă s-au certat, iar Nicu a devenit violent și l-a lovit.

Cu câțiva ani în urmă, un conflict spontan se lăsa cu bătaie, iar Poliția începea ancheta. Fiul lui Nicolae Guță îl lovise pe Denis Petcu. Vlogger care acum face lumină în acel caz mult mediatizat. El a vorbit despre acel episod într-o postare pe Youtube, în care a explicat cum a ajuns să rupă legătura cu cel care îi era bun prieten.

„Au fost momente în care eu l-am șters la fund”

”Băiatul lui Nicolae Guță care îmi era prieten foarte bun, atât de bun încât atunci când a avut un accident de mașină, rămăsese imobilizat la pat și două luni a fost aproape paralizat, eu am stat aproape zi de zi la el la spital. Au fost momente în care eu l-am șters la fund, nu mi-e rușine să o spun. Am făcut-o din prietenie… (CITEȘTE ȘI: CARE ESTE, DE FAPT, NUMELE REAL AL LUI NICOLAE GUȚĂ. I-A FOST ATÂT DE RUȘINE CU EL, ÎNCÂT L-A SCHIMBAT!)

Denis Petcu spune că a ajuns la spital, bătut de fiul lui Nicolae Guță

În ziua în care a fost cu bătaia propriu-zisă… bine, n-a fost o bătaie, nu m-a omorât nimeni… Totul s-a întâmplat foarte repede, o fracțiune de secundă nu am fost atent, mi-a dat un pumn în gură, îmi făcuse atâta gura… eu nu sunt luptător, nu sunt bătăuș, nu m-am bătut și probabil sunt sensibil atunci când mă atinge cineva. A doua zi eram mai rău decât a fost în seara aia… aveam gura uriașă… Eu nu le-am spus celor de acasă cine m-a lovit și de ce, pentru că nu am vrut să creez vreo agitație… sunt bărbat, s-a întâmplat, nu e nimic rușinos”, a povestit Denis.

Fiul lui Nicolae Guță l-a încins pe vloggerul Denis Petcu: ”Medicii s-au speriat când m-au văzut!”

Avea să continue și să explice cum nu a vrut să implice Poliția. ”A doua zi, m-am dus la spital. Medicii s-au speriat, când m-au văzut cu atâta gura! M-au întrebat ce s-a întâmplat și le-am zis că m-a lovit un băiat. Nu mă gândeam vreodată că spitalul va anunța poliția, mai ales dacă eu m-am dus pe picioarele mele, eu nu solicitat ajutorul poliției, nu am vrut să implic poliția în toată treaba asta…

Denis Petcu a rememorat episodul bătăii încasate de la fiul lui Nicolae Guță

În 10 minute a venit un echipaj de poliție, iar eu le-am zis că eu nu am nevoie de nimic, că nu le cer ajutorul. Mi-au scris că ei vor scrie un proces-verbal, eu doar îl semnez și nu se întâmplă nimic. M-au întrebat cine m-a lovit, că, dacă nu spun, ei vor lua camerele… o nebunie totală. Dom’le, m-a lovit băiatul lui Nicolae Guță. Mamă, când au auzit ei… vă dați seama, caz… mai rău ca televiziunea. Le-am zis că eu nu vreau să-i fac rău, mai ales că știam că mai are un dosar pe rol cu o fată de care s-a auzit că a bătut-o pe la club… în fine, e problema lui… Mi-am retras plângerea, care era de fapt procesul-verbal, m-am dus acasă și mi-am văzut de treaba mea”, a relatat Denis Petcu pe Youtube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *