Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai de succes influenceri din România. În ultimii ani, fosta prezentatoare a crescut enorm în topul celor mai urmăriți oameni de pe rețelele de socializare din țară.  Adelina Pestrițu a mărturisit care este secretul succesului ei și care a fost factorul determinant, cel puțin în ultimul an, în drumul spre o carieră atât de prosper din punct de vedere financiar.

Ea aprecizat că premiul „E! People’s Choice Awards”, pentru cel mai bun influencer din România, în 2019, a ajutat-o foarte mult în contractele de colaborare pe care le are, derulând neîntrerupt.

”Da, am simțit schimbarea din prima clipă. Aveam foarte multe contracte mari și înainte, însă pot spune că numărul lor s-a triplat, iar clienții noi continuă să apară într-un număr mare. Sunt recunoscătoare că un astfel de premiu internațional a ajuns în mâinile mele și, în plus, faptul că am fost prima persoană din România care l-a câștigat m-a făcut să mă simt foarte mândră.

Mă onorează că am putut gusta, puțin, din succesul internațional și că, în sfârșit, se recunoaște activitatea unui influencer ca fiind ceva care chiar contează și are valoare.”,a dezvăluit Adelina pentru revista Ok!

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu i-a dat clasă Queridei! Gestul făcut de fosta prezentatoare după ce Oana Zăvoranu a lansat o serie de jigniri la adresa ei

Pe lângă contractele de imagine pe care le are cu diferite branduri importante, Adelina și soțul său (Virgil Șteblea), au împreună și un magazin de ceasuri și bijuterii.

“Business-ul cu ceasuri și diamante a funcționat în termeni normali, chiar și cu restricțiile impuse. Am încercat să ne adaptăm și să fim flexibili.”, a explicat Adelina Pestrițu.

Mai mult decât atât, influencerița se bucură și de un site de articole vestimentare, intitulat EDA, după inițialele ei. Recent Adelina Pestrițu și familia ei s-au mutat într-o casă decorată cu mult bun gust și în lux.

CITEȘTE ȘI: Un nou război se prefigurează în lumea showbiz-ului. Protagonistele sunt Adelina Pestrițu și Iulia Albu. Ce au de împărțit cele două

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *