Adda și-a schimbat radical look-ul, iar fanii au rămas mască când au văzut-o pe artistă. Artista a renunțat la părul lung.

Adda a decis că este momentul pentru o schimbare așa că a dat fuga la salon și s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist. Artista a renunțat la nuanța care a consacrat-o și a optat pentru o altă culoare și tunsoare.

Excentrică și nonconformistă, Adda și-a vopsit podoaba capilară într-o nuanță gri și a optat pentru un bob scurt.

”Schimbadda 😌. Adevaru’ e ca-mi simt capul ușor, am​ întinerit 10 ani și am un vibe foarte bun! Sunt binevenite schimbările din când în când! ❤️”, a scris Adda în dreptul fotografiei publicat epe Instagram.

Adda, schimbare radicală de look

Adda, criticată de fani pentru comportamentul vulcanic

Fără doar și poate, Adda și Cătălin au format una dintre cele mai controversate echipe din cadrul emisiunii ”Asia Express”. Artista nu și-a putut ține în frâu nervii atunci când trebuia să tracă peste anumite probe din competiție și nu de puține ori… s-a dezlănțuit iadul! (CITEȘTE ȘI: ADDA, DESPRE RELAȚIA EI CU SOACRA: “NU POT SĂ ZIC CĂ AM FOST CELE MAI BUNE PRIETENE” CE SPUNE MAMA LUI CĂTĂLIN RIZEA CÂND ÎI VEDE CERTÂNDU-SE)

Adda nu a mai ținut cont de nimic și a înjurat ca la ușa cortului. Și… victima ei a fost chiar Cătălin! Cântăreața i-a adresat soțului ei cuvinte grele de-a lungul concursului. Iar pentru comportamentul ei, Adda a fost aspru criticată de fani.

În schimb, se pare că soacra ei nu a avut nimic de comentat. Ba chiar s-ar fi amuzat teribil în fața televizorului. Semn că s-a obișnuit și ea cu firea vulcanică a Addei.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *