Fericire infinită în inima actriței Dulce Maria, dar și a soțului ei, Paco Álvarez! Îndrăgita artistă a devenit mămică pentru prima dată în mare secret, iar astăzi, a anunțat vestea minunată. Totodată, vedeta din “Rebelde” a prezentat-o întregii lumi pe mica ei prințesă și a dezvăluit ce nume i-a pus.

Dulce Maria, declarații impresionante de pe patul spitalului după nașterea

La 34 de ani, cântăreața mexicană a adus pe lume o fetiță superbă, pe care a ales să o numească Maria Paula. Dulce Maria a născut în mare secret și azi, în urmă cu doar câteva ore, a publicat prima poză cu micuța prințesă care îi va schimba complet viața. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, în mâna ei dreaptă este atât mâna firavă a fiicei sale, dar și mâna celebrului regizor. Aflată pe patul de spital, Dulce Maria a făcut declarații impresionante despre miracolul cu care a fost binecuvântată.

“Nici un cuvânt nu poate exprima tot ce simt… mai întâi mulțumesc infinit mulțumesc Lui Dumnezeu că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieții, cel mai mare dar al Lui Dumnezeu, expresia iubirii noastre imense… o experiență transformatoare, viața ta se împarte în: «un înainte» și «după», nu știi cât poți ține, dar pentru dragoste crești mai puternic…

A meritat să te cunosc și să te am acum în brațele mele, micuță războinică, mulțumesc @pacoalvarezv pentru că ești cel mai bun tată pentru puiul nostru frumos care a venit să ne schimbe viata. Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit să fac totul ca să fiu cea mai bună mamă pentru tine, steaua mea frumoasăTe iubim” sunt gândurile copleșitoare notate de proaspăta mămică pe rețelele de socializare, când a postat prima imagine cu fetița ei.

Nu rata: Anahi a născut în secret, iar azi, l-a prezentat întregii lumi pe bebelușul ei! Ce nume a ales frumoasa actriță

Dulce Maria a devenit soția regizorului Paco Álvarez în urmă cu un an.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *