Se pare că nimeni nu scapă de criticile Oanei Zăvoranu. Vedeta pare hotărâtă să „desființeze” toate numele celebre din showbiz-ul românesc. De data aceasta atenția i s-a oprit asupra concurentei de la „Bravo, ai stil”, Andreea Tonciu. „Querida” s-a luat de forma nasului pe care acesta o avea înainte de operație.

Oana Zăvoranu a pornit războiul și pare că încă nu a ajuns la final. După ce le-a criticat pe Adelina Pestrițu, Oana Roman, Andra, Anda Adam, Cristina Ich, Andreea Bălan și multe altele, se pare că a venit și rândul Andreei Tonciu să fie pusă la zid. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, ATAC UMILITOR LA ADRESA ANDEI ADAM: „CE AI ÎNTRE PECTORALII ĂIA?”)

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Andreea Tonciu și a făcut câteva glumițe la adresa nasului pe care Andreea îl avea înainte să se opereze. Pe InstaStory, vedeta a adăugat o fotografie cu Andreea Tonciu, în dreptul căreia a scris întrebarea: „Ce e înalt ca formă de relief?”.

Răspunsul la „ghicitoare” l-a oferit tot ea: „Fostu’ tău nas…”.

Andreea Tonciu, operație la nas

Vreme îndelungat s-a vorbit despre nasul Andreei Tonciu, așa că în cele din urmă vedeta a decis să apeleze la o operație estetică. Cu toate ca ea spune ca nu era deranjata de aceasta parte a corpului sau, bruneta a hotărât ca ar fi bine să își schimbe înfățișarea, pentru a nu mai da curs discuțiilor și răutăților. (VEZI ȘI: ANDREEA TONCIU A DANSAT TOPLESS LA TV. FANII AU DESFIINȚAT-O IMEDIAT: „A FOST VULGARĂ, PREA SI-A EXPUS SILICOANELE”)

Pentru aceasta intervenție chirurgicala, Andreea Tonciu a optat să meargă în Turcia, la o clinica privata. În cele din urmă, deși i-a fost extrem de frică, operația a avut succes, iar Andreea a scăpat de orice complex.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *