Adela Popescu le-a dat o feste minunată lui Cove și celor care urmăresc emisiunea Vorbește lumea, de pe Pro TV: este însărcinată pentru a treia oară! Apoi, prezentatoarea și-a luat concediu și a plănuit o vacanță la munte, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de cei doi copii ai lor. Adela i-a pregătit ceva special lui Radu, dar avea s-o pățească fix ea.

Adela Popescu a intrat chiar și în direct, la Vorbește lumea, unde a dat detalii despre săniușul de care a avut parte în acea zi. Și în care s-a speriat, după ce sania a luat-o rău la vale. Vedeta avea să povestească, pe rețeaua de socializare, cum avrut să-i întărească mușchii lui Radu, dar s-a trezit că febra a făcut-o chiar ea. Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchii. Necazul e că mi i-am încordat și eu, dar obrajii roșii ai micuților și plăcintele cu varză au făcut să merite tot efortul”, a scris Adela, în dreptul fotografiei în care apare, istovită, alături de Radu, dar și de cei doi micuți, aflați în sănii. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE AL TREILEA COPIL CU ADELA POPESCU: “ACUM SUNTEM FERICIŢI”. MOTIVUL PENTRU CARE AU PĂSTRAT SARCINA ASCUNSĂ)

A plecat la munte pentru Radu Vâlcan, dar a încasa-o ea! Ce a pățit Adela Popescu: ”Ăsta e necazul!”

Comentariile au curs gârlă pentru îndrăgita prezentatoare de la Pro TV, colega lui Cove la Vorbește lumea. ”Roagă-le pe fate să-ți facă și plăcinta cu carne! E delicioasă! Distracție plăcută!!”, ”Foarte frumosi sunteti!😍 in ce zona ati mers?”, ”O familie frumoasă care în curând va fi complet sper ca bebelușul din burtică să fie faceția foarte frumoasă ședința foto dar lipsește o poza în doi așteptăm și o postare pe blog”, ”Unde sunteti la munte? Recomandatine o statiune, cabana…pentru vacanta cu copii”, ”Ce frumos,frumoasă familie ,să fiți fericiți,uniți în iubire ,unitare și să fie binevenit și cel de al 3-copilas-iubirea,rodul iubirii voastre ,eterne”, ”Sunteti o familie frumoasa!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si o fetita!”, i-au scris fanii.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *