5 târguri de Crăciun pe care să nu le ratezi

05 Dec 5 târguri de Crăciun pe care să nu le ratezi

Posted at 10:23h

in

Culture

,

News
by

Luna cadourilor este aici iar dacă te dai în vânt după atmosfera festivă și vrei să le oferi celor dragi surprize cu adevărat speciale, în perioada care urmează au loc mai multe târguri de Crăciun la care îți recomandăm să ajungi. 

Târguri de Crăciun

Christmas Maker Fair (14 – 16 decembrie 2018)

Cel mai prietenos târg de Crăciun din oraș reunește designeri, makeri și artizani români, creatori de obiect și de bunătăți sănătoase la MATER, biblioteca de materiale. Alături de obiecte și delicii, se pregătesc ateliere interactive și surprize, care condimentează experiența.


Intrare liberă • Child friendly • Pet friendly • Accesibil pentru persoane cu scaun rulant, cu ajutorul unui organizator, folosind liftul din incinta Industriei Bumbacului • Free WI-FI.

Vineri, 14 – 16:00 – 21:00 | Sâmbătă, 15 – 10:00 – 21:00 | Duminică, 16 – 10:00 – 18:00

MATER este situat pe Splaiul Unirii nr. 160, la câteva minute de condus de la Piața Unirii, poți ajunge cu metroul până la stația Timpuri Noi sau cu RATB linia 133.

Ilustrație de Ana Mura.

Intră în galeria foto pentru a descoperi târgurile noastre preferate de Crăciun din București. Cu siguranță vei găsi cel puțin unul care îți va atrage atenția.

Foto: Shutterstock


Irina Munteanu

skipped.hb@gmail.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *